dissabte, 16 de gener del 2016

Jornada de circumstàncies

Benjamí i aleví tornen a la competició amb desenllaços diferents.

Benjamí

El benjamí del FS La Minerva ha jugat aquest matí a Pinemar. Ho ha fet amb el Poble Nou en un partit marcat per l'absència de porters en el cinc calellenc. Això ha fet que tot i l'esforç de l'equip, i malgrat els gols d'Adam i Tarik, hagin acabat amb un 5 a 6 favorable als pinedencs. Segur que el proper dia hi ha més sort!

Aleví

L'aleví segueix en la mateixa línia de l'any passat. Aquest matí ha jugat amb el Masnou Interdinàmic amb un equip amb cinc baixes. Els dos equips, que abans de començar el partit anaven empatats a 9 punts, han acabat el primer quart amb un 1 a 0 favorable als calellencs. El segon quart ha estat clarament verdiblanc (3-0).

En el tercer, però, els masnovins han plantat cara aconseguint empatar a zero. Aquí s'han vist algunes llacunes en defensa. Per acabar, en el darrer quart els de La Minerva s'han tornat a imposar per 2 a 1. En total, 6 a 1 per a La Minerva pel que fa a gols, i 11 a 5 pel que fa a punts.

Golejadors: Yassir (4), Safouan (1) i Gerard (1).