dissabte, 19 de desembre del 2015

Forts a casa

FS La Minerva, 3 - EIE Alella B, 2

L'aleví ha jugat aquest matí el darrer partit d'aquest 2015. Ha estat a la Zona Esportiva La Muntanyeta amb el tercer classificat de la lliga, l'EIE Alella B.

En el primer quart (0-1) els verdiblancs han pogut comprovar que es tractava d'un equip amb un nivell semblant al seu, malgrat la diferència a la classificació (La Minerva anava desena), cosa que sempre dificulta el desenvolupament del joc.

En el segon (1-0), els calellencs han seguit patint però, en aquest cas, han pogut respirar tranquils gràcies a un gol a favor i a la bona feina feta al darrere, que els ha permès deixar la porteria a zero. Aquest resultat s'ha repetit en el tercer quart, on La Minerva ja ha començat a creure-s'ho, s'ha relaxat i ha començat a combinar amb criteri.

El fet d'empatar a u el darrer quart ha assegurat la victòria en un partit molt igualat i treballat. Una bona manera d'acabar l'any i començar les vacances d'hivern.

L'aleví tornarà als entrenaments el dia 11 de gener per preparar el partit del dia 16, també a La Muntanyeta, amb el Masnou Interdinàmic.

Golejadors: Yassir Boubehri (1) i Gerard López (2).