dilluns, 22 de febrer del 2016

Nou empat

L'aleví torna a empatar, aquest cop a casa, amb el Pla de l'Avellà.

El Pla de l'Avellà va posar les coses molt difícils a La Minerva durant el primer quart, on, tot i empatar a zero gols, va xutar molt des de fora l'àrea. En el segon quart, La Minerva es va imposar per la mínima, també patint de valent. En el tercer, els cabrerencs van aprofitar el desordre defensiu dels verdiblancs per donar la sorpresa, amb bon joc, i imposar-se per 1 a 3. Pel que fa al darrer quart, quan La Minerva ja ho tenia a tocar, els del Pla de l'Avellà van empatar a 2 en una acció individual.

Així, doncs, es va repetir el mateix resultat que a Tordera: derrota per la mínima (4 a 5) tot i que pel sistema de puntuació del Consell Esportiu del Maresme, es va acabar empatant.

L'aleví jugarà el proper partit dissabte que ve, 27 de febrer, al municipi vallesà de Vilalba Sasserra.

Golejadors: Hugo (2), Gerard i Adnan.