dissabte, 12 de desembre del 2015

El benjamí juga el primer partit del cap de setmana



El benjamí de La Minerva ha jugat amb un combinat de les escoles pinedenques Mediterrània i Jaume I. Els dos equips han tingut moltes ocasions en un partit molt obert i on tots els jugadors han fet un bon paper i han pogut adquirir una mica més de rodatge.

Finalment el resultat s'ha decantat a favor dels calellencs gràcies, en gran part, a les intervencions d'Anuar, que ha aturat dos penals (foto) i nombroses ocasions de l'altre equip, i d'Adam, que ha tornat a marcar quatre gols, com en el primer partit.

Demà hi tornen 

El benjamí jugarà un altre partit demà diumenge, a les cinc de la tarda, amb l'escola Salicrú. Aquest, però, no serà de lliga sinó benèfic, on tots els diners recaptats durant la jornada que se celebrarà al pavelló del Parc Dalmau seran per fer créixer el compte nacional de La Marató de TV3 d'enguany.

En acabat, a les sis, podrem veure un altre partit entre les dues escoles. En aquest cas, però, veurem dos combinats formats per pares, mares i entrenadors que no s'han volgut perdre l'ocasió de col·laborar-hi.

Quan acabi aquest partit sortejarem una panera i farem xocolata amb melindros ;)

Trobareu més informació aquí.

 Us hi esperem!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada