diumenge, 15 de novembre del 2015

La Minerva s'estrena com a local

Ahir dissabte La Minerva va jugar el seu primer partit com a local. Va ser a la Zona Esportiva La Muntanyeta --on disputarà tots els partits de lliga com a local-- amb l'escola La Salle de Premià de Mar.

Durant el partit, que va acabar 1 a 3 a favor de l'escola visitant, La Minerva va jugar més tranquil·la que en el seu debut. Això no obstant, i després d'haver començat guanyant el primer quart, els premianencs van empatar el segon, i van guanyar el tercer i el quart.

Al marge del resultat final, l'equip va demostrar estar en el bon camí creant més ocasions, defensant millor i combinant molt més que en la seva visita a Arenys de Mar.

El proper partit serà dissabte que ve, 21 de novembre, a les 10.45 hores, a l'escola Serena Vall de Llavaneres.