diumenge, 22 de novembre del 2015

Dissabte vibrant de futbol sala



Els benjamins s'estrenen amb victòria (3-4)

El benjamí de la nostra escola va debutar ahir al matí a la lliga interescolar de Pineda de Mar. Ho va fer jugant amb el Poble Nou a la pista de Pinemar. Els verdiblancs, que van començar perdent per 3 a 0, van remuntar el partit i van acabar imposant-se per 3 a 4, amb tots quatre gols d'Adam.

L'aleví haurà d'esperar (2-3)

L'aleví no va tenir la mateixa sort que els seus companys. Van jugar amb l'escola Serena Vall de Llavaneres, segon classificat de la lliga del Consell Esportiu del Maresme, i en la primera acció ja van veure que no seria fàcil, encaixant un primer gol que els faria perdre el primer quart (1-0). 

El segon i tercer quarts (0-0 i 1-1) van acabar en empat, amb una Minerva molt més ficada en el partit. En l'últim quart, els verdiblancs es van avançar amb gol de Safouan, i quan semblava que estava més a prop el 2 a 0 que l'empat, en un descuit de marcatge, el Serena Vall va marcar un autèntic golàs per tot l'escaire. 

Cal tenir present que els Consells Esportius tenen un sistema de puntuació propi. Així, el que compta al final del partit no són els gols sinó els punts aconseguits en cada quart. Aquests són: 3 per quart guanyat; 2 per quart empatat; i 1 per quart perdut. L'equip que suma més punts al final del partit el guanya, i aconsegueix 3, 2 o 1 punt segons si ha guanyat, empatat o perdut respectivament. A hores d'ara La Minerva suma 3 punts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada