diumenge, 18 d’octubre del 2015

Tot a punt perquè rodi la pilota!





Aquesta setmana tornen les extraescolars a La Minerva, i, amb elles, el futbol sala.

Enguany engeguem amb 13 alumnes a la categoria benjamí i 16 a l'aleví. A més, el futbol sala també serà present durant el primer trimestre a l'extraescolar anomenada Iniciació a l'esport, amb alumnes prebenjamins. Així, doncs, el futbol sala segueix incrementant la seva presència fins a abastar tota l'Educació Primària i comença a consolidar-se com a l'esport d'equip per excel·lència del nostre centre.

Tot això no seria possible sense la col·laboració de tot el voluntariat que any rere any s'hi apunta desinteressadament, la direcció de l'escola, i la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Calella. No cal dir que l'AMPA hi juga el paper principal i enguany ha anat més enllà muntant l'estructura necessària perquè aquest projecte tiri endavant amb tot de monitors, delegats i entrenadors de porters vinculats d'una o altra manera al CEIP La Minerva (Esaú, Pedro, Edu, Raúl, Ricard, Quim, Enric...). A tots, moltes gràcies!

Novetats

A hores d'ara treballem perquè el benjamí pugui disputar la lliga interescolar de Pineda de Mar, mentre que l'aleví s'ha inscrit a la lliga del Consell Esportiu del Maresme. Molta sort a tots i totes!

Us animem a seguir tota la nostra actualitat mitjançant aquest bloc i/o el nostre facebook, i a utilitzar l'etiqueta #MinervaFS a les xarxes socials."


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada